A fotós, aki gyerekeket változtat celeb majmokká

Bármit el lehet adni, amire van kereslet. Márpedig úgy tűnik erre van kereslet a pénzes amerikai szülők körében. Hogy mire? Arra, hogy gyerekeiket sok pénzért beöltöztessék pont olyan ruhába, amit híresség kedvencük viselt valahol.
Ez még nem minden. A Toddlewood cég munkatársai (sminkes, fodrász, stylist, jelmeztervező, díszlettervező) nem csak beöltöztetik a hülye anyukák szeme fényét, de pont úgy sminkelik ki, pont olyan ruhát adnak rá, pont olyan díszlet elé állítják, mint ahogy celeb példaképüket látták a sajtófotókon.

Mindezt úgy adja elő a New York-i fotósnő (Tricia Messeroux) - a cég vezetője - mintha ez csak játék lenne és ő szenvedélyesen önzetlen művész lenne, aki imádja a gyerekeket.
Mindeközben a cég bemutatkozó oldalán elmondja, hogy legyen az akár TV-s műsorvezető, A listás színész, múltbéli híresség, Amerika elnöke és a First Lady, mindent elvállalnak. Nemzetközi márkanév vált a Toddlewood cégből, folyamatosan kapnak hívásokat Ausztráliából, Japánból, Kínából és európai országokból is.

Nézzük a képeket. Néhány közülük tagadhatatlanul nagyon aranyos, de van 1-2, ami visszatetsző.
A kedvencem ezek közül a kislány, akit Amy Winehouse-nak öltöztettek be. Nem hiszem, hogy a tragikus sorsú énekesnő megfelelő példakép lenne bármelyik gyereknek.


A galéria megtekintéséhez katt a képekre




























A fotós, aki gyerekeket változtat celeb majmokká A fotós, aki gyerekeket változtat celeb majmokká Reviewed by Tempera on január 18, 2014 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.