Make-up ötletek Halloweenra

Nem állítom, hogy mindegyiket könnyű lenne ezek közül a sminkek közül otthon elkészíteni, mindenesetre lehet pár ötletet meríteni belőlük.

1. Legyél menő fluoreszkáló sminkben. A Halloween partik ragyogó csillaga lehetsz, ha sötétben világító festékeket használsz és az nem is annyira fontos, hogy milyen ruhát veszel fel.
Például használhatod a Fluo Night nevű készítményt, ami több színben kapható fluoreszkáló pigmentfesték. Magyarországon természetesen nem kapható, de ITT kereshetsz egy külföldi üzletet, ahonnal meg lehet rendelni.


2. Vadul néz ki és viszonylag egyszerűen megvalósítható ez a sminkötlet: először nagyon világos alapozót vagy egyenesen fehér arcfestéket kell kenni a szem körüli területre majd nagyon hegyesre hegyezett szemceruzával meghúzni a vonalakat. Több színnel is meg lehet próbálni.


3. Félig bandita, félig balerina. Drámai hatást kelt a hatalmas műszempilla, lehet akár tollból készültet is használni.


4. A gótikus stílus kedvelőinek Madam Web lehet a befutó. Pókhálók és indák ötvözete erős, sötétre húzott szemöldökkel, drámai, sötét szemfestéssel és falfehér arcszínnel. Kis hálós kalap dukál hozzá.


5. Rongybaba smink: ezt tényleg nem nehéz megcsinálni. Nem kell, hogy szépek legyenek a varratok vonalai, kék monokli a szem köré és sötét szemceruzával kihúzott száj. Fontos kiegészítő a hosszű vörös paróka és a rongybaba ruha is.


Make-up ötletek Halloweenra Make-up ötletek Halloweenra Reviewed by Tempera on október 28, 2013 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.