13 egyszerű sminkötlet Halloweenra

1. Kezdjük a legegyszerűbbel: sötét, erős és matt ajkak, túl világos alapozó és púder, szem köré kis halvány rózsaszín festék, nedves hatású csapzott haj. Kész is.


2. Macskasmink: az orrhegy alatti részt kifestjük puha fekete ceruzával, az ajkak felé csíkot húzunk, az arcra pontokat és bajszokat rajzolunk, a szemet pedig szintén fekete ceruzával kihúzzuk a külső és belső szemzugtól is jól eltávolodva.



3. Macskanő újragondolva. Nost ehhez segítséget kell kérnünk, csukott szemmel nem végrehajtható.


4. Leopárd-zombinő: Világos alapozó és púder/hintőpor. Orrhegyre piros rúzs elkenve, száj körül piros rúzs jól szétkenve, füstös szemek és fekete ceruzával rajzolt leopárd minták.


5.  Rokokó zombinő: Nagyon halvány arcszín, száj sarkában piros arcfestékkel kifojó vér és a nyakon piros és fekete arcfestékkel húzott vágás. Szem alatt is pirossal van kihúzva a űzött tekintet kedvéért.

6. Egyszerű fekete angyal kinézet: Füstös szem, szem körül jól eldolgozva és fekete rúzs, fekete ruha és körömlakk dukál hozzá.

7. Bábu smink: alapja a lefelé mozgó száj. Szokásos halvány bőrszín, erős piros foltok az orcán és a mozgó száj a száj sarkából lefelé húzott sötét vonalakkal van megoldva.


Ez még durvább verzió, a nyitott száj illúzióját kelti azzal, hogy az áll feketére van festve arcfestékkel, az alsó ajak pedig fogsornak van megfestve.


8. Ez száj az előbbinek egy változata. A felső ajak piros, az alsó fehér és az alsó alatt rajzoljuk meg a látszólagos alsó ajkat. Fekete ceruzával körbehúzzuk és megrajzoljuk a fogakat is.


9. Varratok minden mennyiségben: A kék bőrszín elhagyható, de a varratokat nagyon könnyű megcsinálni szemceruzával. Lehet a test különböző részeire is festeni egyet-egyet.


10.  Még több varrat, sírből kikelt zombi arcszín erősen füstös szemekkel kombinálva. A száj végig összevarrt hatást kelt.
11.  Véres, nehéz tárggyal ütött seb. Egyszerűen festünk egy vérvörös pacát vizes arcfestékkel és hagyjuk lecsorogni is.


12. Denevérálarc arcfestékkel. Előtte szemceruzával rajzoljuk meg az álarc körvonalát.

13.  Popart képregény smink: alapja a barackszínű arcszín  rajta fehér arcfesték pöttyök és fekete szemceruzával húzott kontúrok az orron az állon, az arc szélén, a száj körül és erős vonalú szemöldök.



13 egyszerű sminkötlet Halloweenra 13 egyszerű sminkötlet Halloweenra Reviewed by Tempera on október 31, 2013 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.